2017-01-17 14:49:06• hírek • Szatmár.ro

Együttműködnek a civil szervezetekkel

A 2017-es tervekről is egyeztettek a polgármesteri hivatal és a civil szervezetek képviselői.

Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere és Doina Feher alpolgármester kedden, január 17-én tartotta meg az évkezdő munkamegbeszélését a szociális területen tevékenykedő civil szervezetekkel és intézményekkel.

A találkozó célja a szervezetek 2016-os évi beszámolójának bemutatása volt és az intézmények, szervezetek 2017-es tevékenységi terveiről is egyeztettek. A hivatal vezetősége egy közös adatbázist szeretne létrehozni a szociális szolgáltatások kedvezményezettjeiről, amely a szociális ellátásban részesülők adatainak minden szervezet számára átlátható vezetését teszi lehetővé.

A megbeszélésen a következő intézmények és szervezetek voltak jelen: Szociális Közszolgálat (SPAS), Sf. Acoperamant al Domnului Egyesület, Szent Benedek Autistákért Egyesület, Szatmári Irgalmas Nővérek, Freres Europa Egyesület, F.A.R.A. Románia Egyesület, Szatmári Egyházmegyei Caritas szervezet, Langdon Down Egyesület és STEA Egyesület.

A 2017-es évre a Polgármesteri Hivatal és a Szociális Közszolgálat kitűzött célja, hogy emelje a megyeszékhely szociális szolgáltatásainak színvonalát. A következő sajtóanyagokban részletes információkkal szolgálunk azokról a projektekről és tevékenységekről, amelyek az idei évben a városi költségvetésből kerülnek finanszírozásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: