2006-06-06 17:31:46• hírek • Noemi Brigitta Boros

Arc pályázat

Ebben az évben kerül sor a hetedik Arc óriásplakát kiállításra.

Az Arc Művészeti és Szolgáltató Kft. ebben az évben is meghirdeti óriásplakát-, citylight-, mondat- és videópályázatát személyek és csoportok számára. Az idei óriásplakát-, citylightplakát- és mondatpályázat a "személyes felelõsségre" irányítja a figyelmet. Vedd ki részed az egyénitõl a globálisig terjedõ, alternatív, elfogadható, de távolról sem utópisztikus világ megteremtésében!

Az alapfelszereltség legyen változatlan, vagyis tartalmazza a spirituszt, vitriolt, a fanyar és csípõs fûszerezést, ebbõl ne engedjünk! Ám ezúttal extrákat is várnak.

A pályamunkák beküldési határideje június 16-a.

A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai az érintett szakmák, diszciplínák képviselői (pl.: reklám, művészet, társadalom tudományok, kritika, civil szféra).
A pályázat kiírói felhatalmazzák a zsűrit, hogy a saját maguk által megállapított szempontrendszer alapján tetszésük szerint válasszanak be vagy hagyjanak ki pályamunkákat a kiállítandó művek közül, valamint tetszésük szerint ítéljék oda a meghirdetett díjakat.

Bővebb információkat a pályázat témáival, a beküldendő munkák követelményeivel, illetve a díjakkal kapcsolatban a www.arcmagazin.hu oldalon kaphattok.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: