2008-10-31 17:35:45• hírek • Szatmár.ro

Új honlapot indított az RMDSZ

 

Választási hírek, sajtófigyelő, az RMDSZ összes szenátor- és képviselőjelöltje, kampányklipek, szavazási jogszabály és útmutató, hasznos linkek és elérhetőségek - mind-mind megtalálhatók az RMDSZ új parlamenti választási honlapján.

Ma már látogatható az RMDSZ új választási honlapja. Az új világhálós felületen az országos kampánystáb tagjai igyekeztek minden olyan információt megjeleníteni, amely a választók számára hasznos lehet, és amelyet a választópolgárok tájékoztatásában felhasználhatnak a sajtó munkatársai is.

Az érdeklődő minden olyan megye, minden olyan körzet jelöltjére rákereshet, amelyben az RMDSZ jelölteket állított. A szorgalmasabb jelölteknek profiloldalt is szentel a honlap. A profilok száma naponta bővül. A személyes profiloldalakból megtudhatjuk, melyek a jelölt céljai, milyen közösségi tervek megvalósítására vállalkozik. Ugyanakkor életrajzi adatairól és szabadidős preferenciáiról is értesülhet az érdeklődő.

A honlapon megtalálhatók továbbá: az RMDSZ parlamenti választási programja 2008-2012-re, a Szövetség tevékenységi beszámolója a 2004-2008-as periódusra, a választásokhoz kapcsolódó jogszabályok, hasznos tanácsok a szavazás működéséről, videók a kampány eseményeiről. A területi kampányok sajtófelelőseinek elérhetőségeit pedig külön ajánljuk az újságíró kollégák figyelmébe, akárcsak a címoldal jobb alsó részén a jelöltek egyéni honlapjainak állandóan bővülő ajánlóját is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: