2020-07-29 07:54:53• hírek • Blikk.hu

Együtt tér vissza a képernyőre Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián

Demcsák Zsuzsa (41) és Hajdú Steve (49) után újabb nagyágyú igazolt a Life TV-hez, ezúttal a botrányhősként ismert Berki Krisztiánnal (40) bővült a műsorvezetők csapata – tudta meg a Blikk.

Ráadásul információnk szerint elég meglepő páros áll össze, nem kizárt ugyanis, hogy az egymással korábban gyakran csipkelődő Demcsák és Berki műsorvezető társak lesznek. Az izomcelebet Cipruson értük utol, éppen feleségével, Mazsival és kislányával, Natival sziklaugráshoz készült.


– Hogy miért pont rám esett a választás? Hát ki a fenét kértek volna fel elsőként férfi műsorvezetőnek, ha nem engem? Mert Hajdú Steve csak utánam jött. Tény, hogy Hajdú Péter tizenöt éve jó érzékkel tévést csinált belőlem, tudom, hogy sok évig profitált is ebből. Számára én vagyok a siker kulcsa – magyarázta Berki Krisztián.
 

Elképzelhető, úgy kezdi majd a tévénél az első munkanapját, hogy nincs a csatornával élő szerződése. Ugyanis hetek óta nem hajlandó bemenni aláírni a papírokat.

– Köztudott, hogy nem pénzért dolgozom, hanem a sikerért. Ezért fogalmam sincs, hány nulla van a szerződésemben. A csatorna vezetői már sokszor kérték, menjek be aláírni a papírokat, de úriember vagyok, kezet adtam nekik, szerintem ennyi elég – vélte Berki.
 

Bár a Life TV titkolja, a műsorvezetők kivel lesznek párban, a Blikk úgy értesült, Berki társa Demcsák Zsuzsa lehet. A FEM3 Cafe műsorában dolgoztak együtt, és volt egymással néhány emlékezetes csörtéjük. Az egyik alkalommal Zsuzsa élő adásban tette helyre Berkit. Azt mondta neki: „Nekem teljesen mindegy, hogy itt vagy, vagy nem, egy tál mogyoró is elég ahhoz, hogy elvezessem a műsort.” Máskor arra panaszkodott Zsuzsának, milyen nehéz feladatokat kaptak az Ezek megőrültek! című vetélkedőben, Demcsák csak ennyit válaszolt: „Használni kellett volna az agyadat!”
 

– Emlékszem ezekre. Ennek ellenére azt mondom: Demcsák Zsuzsa a múlt, a jelen és a jövő legjobb tévés műsorvezetője. És nálam mindig az is marad – mondta elismerően Berki Krisztián.
 

Kollégája felkészült rá, a közös munka során adódhatnak újabb pengeváltások Berkivel, aki mellett kicsit tanító néninek és anyának is kell lennie.

– Bírom, ahogy Krisztián felépítette magát, ugyanakkor nagyon pontos és alázatos. Amikor kell, odafigyel rám, kész és képes tanulni – magyarázta Demcsák. – Az allűrjeit tudom kezelni, ha provokál, jól helyre rakom vagy csendre intem őt.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: