2012-12-19 17:02:42• hírek • Póti Orsolya

Együtt társasoztak kicsik és nagyok

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium előkészítő és első osztályos diákjai és mentoraik közös programot szerveztek december 19-én a tanintézmény étkezdéjében.

Alig egy hónapja került sor a Pöttöm Parádéra, azaz a kisdiákok beavató rendezvényére a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban. Ennek keretében találkoztak első alkalommal a pöttömök mentoraikkal, vagyis azokkal a felső osztályos diákokkal, akik „nagy testvérként" egész évben figyelemmel kísérhetik a kisdiákok iskolai beilleszkedését.

A tanítók elmondása szerint a kicsik hamar megbarátkoztak a tőlük idősebb diákokkal, a mentorok pedig szinte minden szünetben meglátogatják a kisdiákokat és beszélgetnek velük.

Azért, hogy a pöttömök és a mentorok több időt tölthessenek együtt december 19-én, szerda délben közös programot szerveztek a főgimnázium éttermében. A rendezvényre szinte minden diák egy-egy társasjátékkal érkezett, így számtalan játékba kapcsolódhattak be a résztvevők. Volt többféle puzzle, a klasszikus „Ki nevet a végén", különféle kártyajáték és számos dobókockás játék is.

Kicsik és nagyok szemmel láthatóan élvezték a közös játékot  és minden bizonnyal több hasonló programot szerveznek majd a jövőben.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: