2012-02-01 16:46:41• hírek • Nagykároly.ro

Együtt füstölögnek ezen, azon, no meg amazon

A cigarettázás szenvedélyéről leszokni igen nehézkes. S ha mégis sikerül, olykor-olykor érezni a füstölés késztetését. Az újonnan alakult Nagykárolyi Pipaklub tagjai is így voltak - lehettek - ezzel. Pipaszívásra adták hát magukat.

Az egyik nagykárolyi szórakozóhelyen, a Headbangers Cafe & Pub nevűben kedd este gyűltek össze mindahányan, azaz hárman: Lászlóffy Csaba, Dragoş Georgescu és Miklósi Roland. Értelemszerűen a pipázás körül forgott ekkor a világ. Egyikük édesapjának a padlás egy rejtelmes zugába eldugott pipáját vették elő nem is olyan régen. Cigarettadohányt helyeztek bele - s láss csodát, úgy sem volt rossz. Később igazi pipadohány-különlegességeket füstöltek - ez már igazán jónak bizonyult. Hát elhatározták, fejlesztik az amúgy igen szegényesnek mondható pipakultúrájukat. Találtak is fontos tudnivalókat bőven.

Olvastak, majd a világháló rejtelmes zugaiban bóklászva hasonszőrűekkel is találkoztak. Fórumoztak velük: megbeszéltek mindent, együttesen pallérozták tovább pipaszívási tudásukat. Levélváltásokra is sor került, s az is kiderült, hogy országszerte pipaklubokba tömörülnek a jóféle együttpipázásért, valamint jogaik békés megvédéséért a pipafanatikusok. Nos, ez lájkolható ötletnek tűnt, leginkább akkor, amikor kiderült: már az is pipaklub, ha ketten összeülnek és együtt füstölögnek. Füstölögni pedig lehet a világ nagy és kisebb dolgain, no meg egyebeken is. Így hát kedden összeültek, s pipáztak. Ezzel tulajdonképpen meg is alakult a konstancai, bukaresti, brassói stb. pipaklub után a nagykárolyi is.

Az alakuló-együttfüstölés alkalmával érdeklődők is akadtak: ki távolról ámuldozott, ki kipróbálta a pipát, megcsodálta a számosnál is több segédeszközt, a töménysok kütyüt.

Az érdeklődőket szívesen látják legközelebbi alkalmukra is. az együttfüstölésre szintén a Headbangersben kerül sor kedden este 7 órától.


Együtt füstölögnek ezen, azon, no meg amazon

Együtt füstölögnek ezen, azon, no meg amazon

Együtt füstölögnek ezen, azon, no meg amazon

Együtt füstölögnek ezen, azon, no meg amazon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: