2012-06-03 14:54:45• hírek • Szatmár.ro

Több mint 400 résztvevő a börvelyi RMDSZ gyereknapon

Hangos tapssal fogadták Csehi Árpád Szabolcs, az RMDSZ Szatmár megyei tanácselnökét.  

Hangos gyerek zsivaly, nevetés és vidám kiáltozás hangja verte fel szombaton a börvelyi „gyári óvoda" udvarát, ahol a helyi RMDSZ szervezésében gyereknapot tartottak, amelyre a település lakosai közül több mint négyszázan látogattak ki. Az eseményen a gyerekek futóversenyen vehettek részt, amelyen mind az óvodások, mind pedig az általános iskolások összemérték tudásukat. A versenyen több mint nyolcvan gyerek futott az első helyért.

A szervezők a felnőttekről sem feledkeztek meg, ugyanis ők csapatokat alkotva bográcsgulyás főző versenyen mutathatták be gasztronómiai tudásukat Az esemény Csehi Árpád Szabolcs, a Szatmár Megyei Tanács elnöke volt, aki szívélyesen elbeszélgetett a jelenlevőkkel, akik hangos tapssal fogadták.

Csehi többek között elmondta, hogy az összefogás és az erős önkormányzatok érdekében Börvelynek az RMDSZ polgármester jelöltjére Kiss Zoltánra van szüksége. A megyei RMDSZ elnöke ezt követően Kiss Zoltánnal közösen kiosztotta a gasztronómiai versenyen résztvevők között a díjakat. A börvelyi gyereknapon a szórakoztatásról Nagy Anita és Likker Zsuzsi, helyi énekes tehetségek gondoskodtak.

Gyermeknapot tartottak Börvelyben is

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: