2008-02-20 20:02:53• hírek • Anna Szelényi

A csokihoz hasonló ellenállhatatlan férfiak!

Mennyire intenzív a kapcsolat a nők, a csokoládé és a szex között?

Egy tanulmány rávilágított arra a tényre, hogy a nők számára a csokoládé annyira ellenállhatatlan, hogy az első helyet foglalja el az élvezetek listáján.

Kiindulva abból az elképzelésből, hogy a nők számára a csokoládé mindig is kísértésként és afrodiziákumként volt jelen, a tanulmány, amelyen 3500 nő vett részt, azt akarta kideríteni, hogy mennyire intenzív a kapcsolat a nők, a csokoládé és a szex között.

Az eredmények magukért beszélnek.

Ennek alapján a megkérdezettek 80 %-a úgy vélekedett, hogy számukra a csokoládé egy ellenállhatatlan kísértés. Ugyanakkor, arra a kérdésre, hogy „Melyik az a dolog, amelyik a szexhez hasonló élvezetet nyújt számodra?” , a megkérdezettek 41%-a a csokoládét jelölte meg. Ezáltal a csokoládé az első számú, szexhez hasonlítható élvezetté vált.

Az ezt követő helyeken a következő dolgok helyezkednek el: egy finom ebéd (32,5 %), egy jó alvás (28,2%), egy finom parfüm (25,7%) és egy finom pohár bor (19,9%). Csupán 28,2%-a a megkérdezetteknek fejezte ki azon gondolatát, hogy semmi sem hasonlítható a szex élményéhez.

A tanulmányból kiderült még az a dolog is, hogy a nők 67%-a képes elrejteni a csokoládét, hogy ne kelljen mással megosztania. Ugyanakkor a csokoládé elfogyasztásának leggyakoribb módozata (60%) az apró harapásokból és a csokoládénak szájban való elolvadásából áll.

axe
Az Axe felkérésére készült és az argentin Datos Carlos intézmény által végzett kutatáson a következő országok női vettek részt: Franciaország, Ausztrália, Fülöp- szigetek, Németország, Brazília, Olaszország, India, Spanyolország, Mexikó, Argentína, Hollandia, Anglia, Egyesült Államok.

Hogyan hozható össze a kutatás az Axe- szal? Úgy, hogy a kutatás eredményeképpen az Axe piacra dobta új dezodorját az Axe Dark Temptation-t, azért, hogy a férfiakat a csokoládéhoz hasonlóan, ellenállhatatlanná tegye a nők számára.

Az új variáns parfümjét a híres Ann Gottlieb tervezte- olyan híres parfümök tervezője, mint a Christian Dior, Carolina Herrera és Donna Karan.

A tervező luxusmárkák világában való tapasztalata mindig is egy exkluzív oldalt teremtett az Axe termékcsoportja számára.

A híres tervező eképpen fejezte ki gondolatait az Axe új parfümjéről: Az új Axe Dark Temptation olyan, mint egy második Axe Africa: a férfiak sóvárognak utána, a nők pedig imádják.

Sz.A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: