2012-07-03 16:16:52• hírek • Póti Orsolya

Egyszerű lesz kijutni a Samfest Rock-ra

A VIII. Samfest Rock Nemzetközi Fesztivál szervezői idén is gondoltak arra, hogy a rockrajongók  minél egyszerűbben kijuthassanak a koncertekre, így három buszjáratot is indítanak.

A fesztivál két napján, pénteken és szombaton a Transurban nappali buszjáratai állnak a kiruccanni vágyók rendelkezésére, valamint két éjjeli különjárat szolgáltatását is igénybe vehetik. Pénteken 16 órától a 9-es és a 29-es számú járat fog közlekedni a központtól a fesztivál helyszínéig, a koncertek végén, pedig éjszaka 2 órakor ingyenes járat hozza vissza a városközpontba mindazokat, akik megunták a bulizást.

Július 7-én, szombaton a 9-es és a 12-es számú járatokat vehetik igénybe az utasok, a 9-es számú járat a központból, míg a 12-es a Május 14 lakónegyedből indul a fesztivál helyszínére. A buszok a helyközi menetrendben meghirdetett díjszabással közlekednek.

A Transurban járatainak pontos menetrendje a következő:


Pénteken 9-es számú járat az Eötvös utcai (Al. Ioan Cuza Voda utca) buszmegállóból indul 15.40 órakor és 16.10-kor érkezik az Aeroclub környékére. A következő járat, a 29-es számú 17.00 órakor indul és 17.30-kor érkezik a koncertek helyszínére. A 9-es számú járat 18.10 -21.10 között minden órában közlekedni fog, az utolsó, a 29-es számú járat pedig 22.10 perckor indul a fesztivál helyszínére.

A szombati napon az első járat (9-es számú) az Eötvös utcai megállóból 15.40-kor indul és 16.15-kor érkezik a helyszínre, a következő indulásának időpontja pedig 17 óra. A 12/9-es járat a Május 14. lakónegyedből indul 18.00, illetve 19.10 órakor.

A járatok útvonala:

9-es számú járat: Régi központ (Eötvös utcai megálló) - Octavian Goga sugárút - Lucian Blaga sugárút - Aeroclub.
29-es járat:
Régi központ (Eötvös utcai megálló) - December 1. utca - Iuliu Maniu utca - Golescu-híd - Károlyi út - Octavian Goga sugárút - Lucian Blaga sugárút - Aeroclub.
9/12-es járat: Május 14. lakónegyed - Anton Pann utca - Saligny utca - G. Calinescu utca - Árpád utca (Vasile Lucaciu sugárút) - Szabadság tér (Libertatii tér) - Eötvös utca - Decebal-híd - Octavian Goga sugárút - Lucian Blaga sugárút - Aeroclub.

A helyszínen ingyenes sátorozásra is lehetőség nyílik, és kora estétől késő hajnalig tartó koncertek és rockbulik várják a szórakozni vágyókat. A két napos bérlet 45 lejbe, míg egy napijegy 35 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: