2007-08-18 11:05:50• hírek • Szatmár.ro

Egyszerre két nővel kavar

nprince1Két fellépés között saját háttértáncosaival múlatja az időt Prince.

Az egzotikus hölgyek igyekeztek eltitkolni valódi identitásukat, persze ez az angol sajtóval szemben kilátástalan vállalkozás. A Daily Mail kinyomozta, hogy a hölgyek ausztrálok, Maya és Nandy McCleannek hívják őket, és Sydneyből származnak.

Az ikrek 2003-ban egy, a Karib-tengeren cirkáló luxushajón dolgoztak először a szórakoztatóiparban, majd mindketten jelentkeztek a hazájukban futó tehetségkutató versenyre, az Australian Idol 2-re.

A megmérettetésen Maya bejutott a harminc döntős közé, ám feljebb nem tudott lépni, így továbbra is testvérével együtt egyengették karrierjüket, felléptek az Oroszlánkirály sydney-i előadásában is.

Nem tudni, hogy kerültek Prince háttértáncosai közé, a popsztár mindenesetre felfigyelt rájuk - nem volt nehéz - így nem csak a koncertjein akarja a közelében tudni őket.

Az ikrek Prince-hez hasonlóan ritkán szólalnak meg, de egyszer elmondták, hogy a zenész nagy rajongójuk, mivel szereti, ha csinos lányok veszik körül. "Fantasztikus fickó, mindig igényesen öltözik, és folyton nevettet minket" - tették hozzá.

A 49 éves énekes egyebek mellett a nők iránti rajongásáról is híres, kétszer nősült, második válása most van éppen folyamatban, és volt barátnői között tudhatja többek között a filmsztár Kim Basingert és a Baywatch-ből ismert Carmen Electrát is.

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: