2008-08-13 16:11:46• hírek • Szatmar.ro

Megjelent a Sony Ericsson T700

Az új Sony Ericsson T700 keskeny és elegáns kialakítására mindenki felfigyel. Az új készülék az időtálló dizájn és a kiemelkedő technikai tulajdonságok tökéletes elegyét alkotja.

 

Örökítsük meg legemlékezetesebb pillanatainkat a 3,2 megapixeles kamera segítségével, majd osszuk meg azokat barátainkkal saját blogunkon vagy weboldalunkon keresztül. Kedvenc dalainkat kiváló minőségben hallgathatjuk meg a készülék beépített sztereó hangszórói-, vagy a telefonnal színharmóniában levő headset segítségével.

A barátai irigyelni fogják, ha meglátják a T700-zal. Az új stílust teremtett T610 utódja, a T700 minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet elvárhatunk egy új Sony Ericsson-telefontól, ráadásul a készülékre a keskeny kialakítás mellett magával ragadó elegancia is jellemző. A mindössze 10 mm keskeny mobiltelefont a 3,2 megapixeles kamera teszi teljessé, amellyel akár önmagunkról is könnyedén készíthetünk felvételeket a kamera melletti kis tükör segítségével.

"Erre a telefonra mindenki fel fog figyelni" - mondta Sven Totté a Sony Ericsson Termékmarketing vezetője. "Az új T700-ra, amely egy prémium kategóriás mobiltelefon középkategóriás árért, letisztult vonalak és ragyogó formatervezés jellemző, így, tökéletes választás a kiemelkedő dizájnnal rendelkező készülékek szerelmeseinek. Akik szerették a műfajteremtő T610-et, azok egyenesen bolondulni fognak a T700-ért."

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: