2007-11-20 12:35:36• hírek • Szatmar.ro

Egység a sokszínűségben: kampány Gyergyó vidékén

Gyergyó vidékére érkezett hétfőn a Romániai Magyar Demokrata Szövetség országos karavánja. Marosfőn Sógor Csaba elmondta: „Az Európai Unió az összefogásról szól és számunkra történelmi lehetőség, hogy ismét Európa része vagyunk” – jelentette ki az RMDSZ európai parlamenti képviselőjelöltje.

Frunda György Tekerőpatakon a 17 évvel ezelőtt elkezdett munka folytatásának fontosságát hangsúlyozta, mint mondta, ennek érdekében fontos, hogy magyar képviselők legyenek Brüsszelben -Két irányba kell vinni az üzenetet, meg kell ismertetnünk magunkat Brüsszelben és haza kell hoznunk azokat az információkat, támogatásokat, amelyek az erdélyi magyarság előnyére válnak – fogalmazott Frunda György.

Gyergyóalfaluban Frunda György a Szövetség által folytatott, személyes megszólításon alapuló kampány fontosságáról beszélt. -Nekünk az a feladatunk, hogy eljussunk minden magyarlakta településre, hogy elvigyük az RMDSZ egységről és összefogásról szóló üzenetét” – jelentette ki a Szövetség listavezető jelöltje. Sógor Csaba úgy fogalmazott: -Az erdélyi magyarság ereje abban rejlik, hogy sokszínűsége ellenére, mindig egységesen tud fellépni – mutatott rá. Hozzátette: november 25-e rendkívül fontos nap a mi életünkben, ekkor ismét meg kell mutatnunk, hogy összetartunk és összetartozunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: