2018-01-15 12:06:24• hírek • Szatmár.ro

Egyre többen ülnek volán mögé jogosítvány nélkül

Az utóbbi hónapokban jelentősen megnőtt azoknak a sofőröknek a száma, akik érvényes jogosítvány nélkül szállnak autóba.

Ezzel nem csak a saját életüket veszélyeztetik, de komoly balesetveszélynek tesznek ki más autósokat és utasaikat is. A megyei rendőrség egyre több ellenőrzést tart a legkisebb településeken is, hogy kiszűrje a felelőtlen vezetőket.
 

Január 12-én dél körül a szatmárnémeti közúti rendőrök rutinellenőrzés céljából állítottak meg egy személyautót Szatmárnémetiben. Ekkor derült ki, hogy a gépjármű sofőrje egy 50 éves szatmári férfi, akinek nem volt érvényes jogosítványa.
 

Szintén január 12-én a nagykárolyi rendőrök és a szatmárnémeti csendőrök elkaptak egy 30 éves nagykárolyi férfit, aki autójával igyekezett valahová. A helyszíni ellenőrzés során kiderüt, hogy a sofőrnek semmilyen kategóriában sem volt vezetési engedélye.
 

Január 14-én a nagyszokondi rendőrök az erdődi hatóságokkal együttműködésben Piskárkos (Pișcari) településen azonosítottak egy 17 éves helyi fiatalt, aki szintén nem rendelkezett jogosítvánnyal. Hamar kiderült, hogy a fiatal fiút egy 20 éves fiatal kérte fel arra, hogy üljön volán mögé.


Az egyenruhások minden esetben eljárást indítottak jogosítvány nélküli vezetés miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: