2019-03-27 14:05:04• hírek • közlemény

Egyre többen csatlakoznak a Satu Mare Clean Up kezdeményezéshez

A KÖFEDISZ (Kölcsey Ferenc Diákszövetség), a HámDT (Hám János Líceum Diáktanácsa), és a RED (Szatmárnémeti Református Gimnázium Diáktanácsa) is jelezte, hogy csatlakozni kíván az egyre nagyobb méretet öltő takarítási mozgalomhoz, amelyre április első hétvégéjén kerül sor.

A Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés, a Szatmár Megyei Diáktanáccsal partnerségben, a közösség igényére válaszolva, április 6-án, reggel 10-órától szemétszedésre invitálja a szatmáriakat, ezzel is csatlakozva a világméretet öltő “#trashtag”-hez.


Ennek a célja egy település adott területének megtakarítása és annak a dokumentálása, másokkal való megosztása, illetve mások kihívása. Ezúton is keresik azokat a szatmári diáktanácsokat, civilszervezeteket, intézményeket, vállalatokat és minden olyan szatmárit, aki partner szeretne lenni a projektben. Kicsik, nagyok, kéz a kézben, csatlakozhatnak az akcióhoz, hogy együtt szabadítsák meg városunkat a tél alatt felgyűlt szeméttől, ezzel kellemesebbé téve a környezetünket.


“A kezdeményezés elsődleges célja, hogy a város problémásabb területeit megtakarítsuk. Fel akarjuk hívni a figyelmet környezetünk értékeire és megóvására, ezáltal is a tudatos életre nevelve a fiatalokat. Örömmel vesszük tudomásul, hogy a diákokat is érdekli a környezetük és egyre többen csatlakoznak a mozgalomhoz!” - mondta el az esemény egyik kitalálója, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés elnöke, Muresán István.


Szatmárnémeti tisztasága mindannyiunk érdeke és reméljük, hogy érdeme is lesz!


#satumarecleanup

További részletek a mozgalomról az alábbi linken elérhetőek: https://www.facebook.com/events/1857555884350963/

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: