2015-09-05 22:21:38• hírek • Kocsis Zoltán

Harminc kamionsofőrt alkalmaznának a megyében

Összesen 607 betöltetlen munkahelyre keresnek munkavállalókat szatmári cégek, vállalatok, derül ki a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség legfrissebb adataiból.

Természetesen a legtöbb szabad munkahely a megyeközponthoz köthető: szám szerint 534. Ezek közül 24 az olyan állás, amelynek betöltéséhez felsőfokú végzettségre van szükség. Az sem számít rendkívülinek, hogy a legtöbb munkaerőre a textiliparnak van szüksége. Ebben a szektorban a szabad munkahelyek száma eléri a kétszázat.

Több olyan munkakör is van azonban, amelyek betöltésére szintén jelentős számú munkavállalót keresnek: 25 kamionsofőrt, 21 lakatost, 20 hegesztőt és ugyanennyi eladási ügynököt, 14 asztalost és tucatnyi cipészt, illetve autószerelőt.

További öt kamionsofőrt keresnek Nagykárolyban, ahol két biztonsági ügynököt és egy-egy betegápolót, illetve lakatost is alkalmaznának. Avasfelsőfaluban félszáz textilpari munkás mellett pékre, árubeszerzőre és gépészmérnökre is szükség lenne. Tasnádon, Erdődön és Turcon nincs szabad munkahely.

További információkért a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti székhelyén, a Ion Ghica utca 6. szám alatt lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: