2015-09-12 12:35:42• hírek • Kocsis Zoltán

Egyre több a munkahely Szatmár megyében

Kétszázzal nőtt a betöltetlen munkahelyek száma az elmúlt hónapban Szatmár megyében, amely így eléri a 808-at, derül ki a Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség legújabb statisztikájából.

Mint mindig, a legnagyobb eséllyel most is Szatmárnémetiben lehet munkahelyet találni, ahol akár 712 munkavállaló is találhat kereseti lehetőséget. Ebből 34-hez van szükség felsőfokú végzettségre: könyvelőt, menedzserasszisztenst, műszaki rajzolót, gyógyszerészt vagy éppen projektmenedzsert keresnek.

Az sem számít meglepetésnek, hogy a legtöbb embert a textiliparban keresnek, közel 220-at. De nagy számban alkalmaznának eladási ügynököt (40-et), lakatost (23), autószerelőt, árumozgatót (14), szakképzetlen munkaerőt alkatrészek összerakásához (39), hegesztőt (25) vagy éppen asztalost (19).

Nagykárolyban 35 embert keresnek: többek között tíz péket, hét kamionsofőrt, eladási ügynököt, biztosítási ügynököt, autószerelőt, agrártermékeket feldolgozó üzemi mérnököt.

Avasfelsőfaluban 61 munkavállalót alkalmaznának, közülük ötvenet a textiliparban, de keresnek péket, eladási ügynököt is.

Tasnádon, Erdődön és Turcon nincs szabad munkahely.

További információkért a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti székhelyén, a Ion Ghica utca 6. szám alatt lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: