2006-10-20 16:05:36• hírek • Szatmar.ro

Egyre népszerűbb

tozsdemagusA Tőzsdemágus című online játékot már több tízezer ember játssza.

A 2004-ben fénykorát élő, több ezer embert megmozgató online játék, a Tőzsdemágus ismét egyre népszerűbb. A játékhoz nincs szükség semmilyen előképzettségre, csupán kiváló logikára. A játék elindításánál a szervezőinek célja az volt, hogy az oldallal minél több érdeklődőt megtanítsanak tőzsdézni.

 

 

 

 

A cél tehát a tőzsdei kereskedés és azon belül az online kereskedés népszerűsítése, ismeretterjesztés és új célcsoportok megnyerése a tőzsde, mint befektetési forma számára.

A 2004-es indulásnál már az első nap több mint ezer regisztrált játékos kereskedett a virtuális parketten. 2005. február 18-án , a verseny zárásakor, 11 345 regisztrált játékos közül került ki a nyertes, aki a Tőzsdemágus fődíjával , egy SEAT Leon Adrenalin-nal autózhatott haza, de díjaztuk a havonta, hetente és a naponta legjobban teljesítő játékosokat is. Magyarországon ez volt az első olyan tőzsdejáték, mely valósidejű adatokon nyugszik, visszaadva az „igazi” tőzsdézés élményét, tapasztalatait. A Tőzsdemágus I. a férfiak körében nagyobb népszerűségre tett szert, hiszen a játékosok 83%-a férfi és a szebbik nem csupán 17%-kal képviseltette magát. 

A játékban nincsen korhatár, nem, vagy családi háttér és nincs szükség pénzre sem. Bárkiből lehet tőzsdemágus, akit egy kicsit is érdekel a pénzcsinálás művészete és rendelkezik számítógéppel, internetes kapcsolattal. A játék lényege, hogy a résztvevők 11 héten keresztül teljesen valós körülmények között a Budapesti Értéktőzsdén kereskedhető tőzsdei részvényeket, befektetési jegyeket adhatják-vehetik, illetve szándékuk szerint akár konzervatív befektetőként pénzüket, vagy annak egy részét bankbetét formájában is kamatoztathatják a tőzsdei kereskedési időben, azaz minden hétköznap 9.00 és 16.30 között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: