2011-12-23 12:38:23• hírek • Póti Orsolya

Egyre nagyobb az érdeklődés a kézműves termékek iránt

Immár hetedik alkalommal szervezett Karácsonyi Kézműves Vásárt az Aranykapu Kulturális Egyesület Szatmárnémeti új főterén december 14-23. között. A szervezők szerint az idei vásár bizonyult a legsikeresebbnek, hiszen egyre többen érdeklőnek a kézműves termékek iránt,

Péntek délután 17 órától bezárja kapuit a Karácsonyi Kézműves Vásár mely egy héten keresztül várta az érdeklődőket különlegesebbnél különlegesebb termékekkel - a hagyományos népművészeti és a modern kézműves technikával készített művekkel - a Corneliu Coposu sétányon.

A helyi termelők mellett érkeztek Nyíregyházáról és Résztelekről, valamint Bihar és Hargita megyéből is olyan kézművesek, akik portékáikat kívánták értékesíteni.

És minden bizonnyal sikerült is, mert a tavalyinál is látogatottabb volt az idei vásár, sokkalta jobban érdeklődtek a járó-kelők a kézműves termékek iránt, és úgy tűnt meg voltak elégedve az idei kínálattal - tudtuk meg Sályi Róbert kézművestől.

Az idei kézműves vásár érdekessége az volt, hogy a termelők különösen egyedi alkotásokkal, főként iparművészeti termékekkel érkeztek. A vásárlók a kézműves díszek, kerámiák, ékszerek, szőttesek tárházán belül találhattak egyedülálló darabokat, emellett sok érdekes használati tárgyat is felfedezhettek a kínálatban. Ugyanakkor a vásár igazi szórakozást kínált, hiszen a domahidiak betlehemes előadására került sor ennek keretében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: