2019-08-26 09:05:44• hírek • Bede Emőke

Egyre nagyobb a homály a hétvégi tragédia körül

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Amint azt a Szatmár.ro is közölte, egy mindössze 20 éves lány szombat éjszaka kizuhant egy, a Closca sugárút és Károlyi út kereszteződésében található tömbház hetedik emeletéről, az elsődleges információkkal ellentétben azonban az áldozat nem halt meg azonnal, életéért még két-három órán át küzdöttek az orvosok.

Ahogy a hír megjelent a helyi médiában, több szemtanú is éles kritikát fogalmazott meg a Szatmár Megyei Mentőszolgálattal szemben, mondván, a segélyhívást követően csak jó 10-20 perc múlva érkeztek ki a helyszínre. Mi több, néhányan azt is elképzelhetőnek tartják, a fiatal nőnek lett volna még esélye, hiszen az esés erejét tompították a fák, melyekre az áldozat rázuhant.


A mentőszolgálat hétfő reggel közleményben reagált a szemtanúk által megfogalmazott vádakra. „2019. augusztus 25-én, 00:51-kor a 112-es segélyhívó segítségével egy többemeletes tömbházból kizuhant pácienshez riasztották a Szatmár Megyei Mentőszolgálatot. Az incidens helyszínére 00:57-kor érkezett meg az orvossal kísért, C2-es típusú mentőautó: az áldozatot kómás állapotban találták, mérhető vérnyomása már nem volt, épp ezért mesterséges lélegeztetést alkalmaztak, infúziót kötöttek be neki, majd kórházba szállították. Az ügy a rendőrség figyelmét sem kerülte el, jelenleg is zajlik a nyomozás az eset körülményeinek pontosítása” – írja dr. Heinrich Otto, a mentőszolgálat orvosi igazgatója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: