2019-08-05 09:33:07• hírek • Bede Emőke

Egyre menőbb az Audi? Újabb körözött négykarikásra bukkantak a petei határátkelőnél

Augusztus 4-én, 20 órakor érkezett meg a petei határátkelőhöz az a mindössze 22 éves I. G., aki egy francia rendszámokkal ellátott Audi A6-ossal szeretett volna Románia területére lépni.

A határőrök annak rendje és módja szerint elkérték a fiatalember és az általa vezetett járgány papírjait, ám utóbbi ellenőrzésekor riasztott a rendszer, a négykarikást ugyanis a francia hatóságok nagy erőkkel keresték. Noha ez még nem is lenne különösebben meglepő, az már annál inkább, hogy I. G.-nek még 24 órára sem volt szüksége, hogy hazahozza az autót, hiszen a nemzetközi körözést szintén augusztus 4-én vezették be a rendszerbe a franciák. A 17 ezer lej értékű autót a petei határrendészet székhelyére szállították, az ügyben pedig orgazdaság miatt indítottak eljárást.


Érdekes módon augusztus 3-án, ugyancsak 20 óra táján egy másik Audi is fennakadt a határátkeléskor. Azt az autót Olaszországból hozta a sofőr, viszont az ottani hatóságok már április közepe óta keresték a lefoglalás céljából körözött autót.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: