2011-11-11 16:20:01• hírek • Szatmar.ro

Egyre kuszálódik a program, „két gálameccs” előtt a VSK

Nem a legjobban sikerült a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata számára a legutóbbi két mérkőzés, hisz előbb a bajnokságban az Alexandriától, majd a Közép-Európa Ligában a Kara Trutnovtól is kikapott. Boksznyelven szólva tehát a vasárnap 16.00-kor kezdődő, Sepsiszentgyörgy elleni bajnoki igazi felhozó meccs lesz Dan Fleseriu mester tanítványai számára.

Pontosan a Közép-Európa Liga az, ami miatt alaposan megbolydult a csapat programja is, hisz már két bajnokit is el kellett emiatt halasztani. A legutóbbi pont most szerdán. És csúszás lesz a hétvégén is. Vasárnap ugyanis nem a 9. fordulóbeli összecsapásra kerül sor, de még csak nem is a szerdáról elmaradt nyolcadik forduló mérkőzését pótolják be, hanem az ötödik játéknap bajnokiját.

Akkor a Sepsiszentgyörgy anyagi okok miatt nem tudott elutazni Szatmárnémetibe. A háromszéki klub úgy-ahogy megmenekült a csődtől, ám a néhány évvel ezelőtt még bajnoki döntőt vívó gárdára már nyomokban sem emlékeztet a mostani. A szentgyörgyiek egymás után szenvedik el a nagyobbnál nagyobb arányú vereségeket és hogy a vasárnapi meccstől mit remélnek, arról sok mindent elmond, hogy szombat este még Marosvásárhelyen is pályára lépnek egy bajnokin.

Mellesleg a VSK is pályára lép szombaton, az Old Boys XXL Kosárlabda Kupa döntője előtt ugyanis Claudia Popék a 80-as években az élvonalban szereplő Mobila csapatával mérkőznek meg.

Szerdán aztán újabb bajnokira kerül sor, a Kolozsvár érkezik az Ady Endre utcai sportterembe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: