2010-10-11 14:20:01• hírek • Szatmár.ro

Egyre nő az állásajánlatok száma

Újabb betöltetlen állásokról tájékoztatta portálunkat az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti osztálya.

A betöltetlen munkahelyek száma fokozatosan nő: megyei szinten jelenleg 326 szabad állás vár az elhelyezkedni vágyókra. Még mindig a varrodai munkások  vannak előnyben: a megyeszékhelyen már több, mint száz szabad állás van ezen a területeken. Jelenleg a megyeközpontban 275 szabad munkahely van, amelyből 9 esetben szükséges a felsőfokú-, 254 esetben a középfokú végzettség, 12 esetben  pedig nem szükséges semmilyen végzettség.

Az varrodai munkásokon kívül 23 helyre várnak kereskedelmi képviselőket, 6 helyre biztonsági ügynököket, 50 helyre asztalosokat, 10 helyre hegesztőket, 21 helyre pedig lakatosokat keresnek. Megfelelő szakképzéssel ketten jelentkezhetnek programozónak, öt helyre eladót, egy helyre pedig árubeszerzőt várnak.

 

Nagykárolyban jelenleg 24 szabad állás van: 5 helyre még mindig várnak kamion- és autósofőrt, egy helyre telefonkezelőt, valamint egy autószerelőt. Ezenkívül 17 szabad állás van varrodai munkakörben.  Avasfelsővárosban összesen 27 szabad munkahely van: 25 helyre várnak varrodai munkásokat, és két helyre árú szállítót. Tasnádon és Turcon jelenleg nincs szabad állás. 

Aki külföldön szeretne elhelyezkedni, az összesen  248 bejegyzett  szabad állás közül válogathat. Angliában 5 szociális munkást keresnek,   Máltán 200 orvosi asszisztenst és 20 patikust várnak, Svédországban pedig 15 szabad hely van egy húsfeldolgozó iparban, valamint egy sebészt is keresnek. Szlovéniába 2 szakorvost várnak.

A lehetőségekről bővebb információt az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti osztályának székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt kaphatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: