2014-10-08 18:55:52• hírek • Szatmar.ro

Egymillió csillag a rászoruló családokért

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet idén is megtartja gyertyafényes szolidaritási akcióját. Mivel az 2014-es évet a szervezet a Család évének nyilvánította, ezért idén a rászoruló családok iránti szolidarítás jelképei lesznek a gyertyalángok.

Október 17-én, 17.00 órakor Szatmárnémetiben a Corneliu Coposu sétányon is megrendezésre kerül az „Egymillió csillag" elnevezésű nemzetközi, gyertyalángos szolidaritási megmozdulás. Az akció ebben az évben a rászoruló családok iránti szolidaritás erősítését tűzte ki célul. Gyertyákat a helyszínen vásárolhat minden résztvevő. Az ebből befolyt összeget a nehéz körülmények között élő családok megsegítésére fordítja a szervezet.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet négy településen szervezi meg a szolidaritási akciót: Szatmárnémetiben (Corneliu Coposu sétány), Nagykárolyban (Román Katona Emlékműve), Máramarosszigetet (Libertatii tér) és Nagybányán (Revolutiei tér).

Vegyen részt Ön is a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet akcióján és gyújtsa meg személyes csillagát minden rászorulóért!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: