2017-05-26 09:50:21• hírek • (x)

Egyméteres pizzát is rendelhetsz a Confort étteremtől

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Unod már a főzést? Egy telefonhívás, és perceken belül érkezik a friss, olaszos és laktató pizza.

Sokszor nem tudod, hogy mit főzz ebédre? Úgy érzed, hogy kicsit változatosabbá tennéd a család étkezését? Akkor itt a megoldás: néha bevállalható egy finom, friss alapanyagokból készült igazi olasz pizza, amit kicsik és nagyok egyaránt imádnak.

A szatmárnémeti Confort étterem most igazán nagyot bővített a pizzák terén. Na, nem az amúgy is hatalmas választékhoz nyúlt, hanem a mennyiséghez! Ha ugyanis egy 33 centi átmérőjű pizzát rendelsz, még egyet kapsz ajándékba – az olasz finomság ára pedig csak 25.90 lej!

Újdonság az is, hogy már egyméteres pizzát is készítenek Szatmárnémeti egyik kedvenc éttermében! Az egy méter hosszú pizza 25 centi széles, súlya pedig 1600 gramm, szóval több, mint másfél kiló! Ebből egy kisebb család minden tagja jól lakik, sőt, talán vacsorára is marad egy-két szelet! Egy ilyen pizza ára pedig csak 45 lej!

Elő hát a telefonnal, hívd a 0361-915-ös vagy a 0361-800-801-es számot, és add le rendelésed! Szintén ezeket a számokat hívhatod, ha az isteni és bőséges napimenüből szeretnél rendelni, vagy ha asztalt foglalnál az étteremben egy meghitt vacsorához.

Vagy térj be személyesen hozzájuk: a Confort éttermet az új városközpontban, a Babes-Bolyai Tudmányegyetem szatmárnémeti kirendeltségével és a jogosítványhoz szükséges vizsga termével szemben találod meg a Petőfi utca elején.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: