2010-12-15 09:09:42• hírek • Blikk

Egymást kritizálta Reni és Attila

Tolvai Renáta (19) és Kökény Attila (35), a Megasztár 5. két finalistája nagy erőkkel készül a végső harcra, ám arra azért maradt energiájuk, hogy elemezzék egymást. Dacára annak, hogy ez a hét talán a legfárasztóbb, hiszen nemcsak új dalokat kell megtanulniuk, de kedden például egész nap forgattak.

- Fáradt vagyok, ennek ellenére alig várom a finálét. Igaz, nagyon fog hiányozni, ha vége lesz ennek az egésznek - árulta el Renáta, aki szerint Kökény Attila óriási ellenfél, de talán a színpadi esetlensége kritikai pont lehet a nézők szemében.

- Emberfeletti magasságokat énekel, óriási rutinja van, és olyan dolgokat old meg, amelyeket mások talán soha nem tudnának véghezvinni. A gyengesége azonban az, hogy még nem tud „eggyé válni a színpaddal", egyszerűen még nem elég lezser a világot jelentő deszkákon - elemezte kíméletlenül vetélytársát Reni, aki azt is hozzátette: ha nincs jókedve, Attila megnevetteti, figyel rá, és ez nagyon jólesik neki.
Ám ami Attila gyengesége Reni szemében, az épp a szőke vadmacska erőssége Attila szerint.

- Reni szinte felrobban a színpadon, szexis, jól táncol és jól is énekel. A gond az, hogy lelkileg azért már kezdünk kicsit megfáradni, hiszen hetek, hónapok óta nem alszunk rendesen. Nem tudjuk kipihenni magunkat. Nem azért, mert nem lehet, hanem azért, mert nem megy.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Ellenfelek. Tolvai Renáta és Kökény Attila között dől el a tehetségkutató verseny. Csak egy maradhat!
Tolvai Renáta és Kökény Attila között dől el a tehetségkutató verseny. Csak egy maradhat!


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: