2011-06-03 09:14:17• hírek • www.blikk.hu

Egymást gyalázza Geszti és Nagy Feró

Nem bírják egymást, sőt. Válogatott sértéseket vágnak egymás fejéhez.

Bár az X-Faktor után még úgy tűnt, hogy elásták a csatabárdot, csütörtökön kiderült, képtelen meglenni egymás sértegetése nélkül Geszti Péter és Nagy Feró.

A Blikk információi szerint annyira túlfeszítették a húrt a Csillag születik csütörtöki próbája előtt, hogy az RTL Klub vezetése külön öltözőt biztosított számukra a szombati fináléra – mind a ketten sztárvendégként, Geszti az új formációval, a Gringo Starr-ral lép fel –, nehogy egymásnak ugorjanak.

- Nagy Feró már régebben is tett egy-két csúnya megjegyzést a Rapülőkre. Olyanokat állított, hogy azért nem maradt nekik semmi, mert elcsábítottuk a szponzoraikat. Persze ebből egy szó sem igaz. A népszerűségünk fáj neki - mondta Geszti Péter, aki ezúttal sem bírta ki, hogy ne döfjön egyet oda a Beatrice frontemberének.

- Nagy Ferónak már rég nyugdíjba kellett volna mennie! Úgy csoszog a színpadon, mint aki végelgyengülésben szenved. Én kértem a külön öltözőt, mert nem akarok találkozni vele. Idegesítő szokásai vannak, egyszerűen képtelenség egy légtérben vele pihenni. Beül az öltözőbe, és órákig nyomkodja az érintőképernyős kütyüjét; azt hiszi, így képes lépést tartani a világgal - magyarázta Geszti. - De nehogy azt higgye, hogy a sikereire vagyok féltékeny! Egy igazán jó slágere van, az pedig nem fáj senkinek.

Nagy Ferónak sem kellett több, amikor szembesítettük Geszti szidalmaival, csak legyintett.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: