2018-09-03 11:54:48• hírek • Bede Emőke

Egymást érik a balesetek a megyében

Két balesetről is beszámolt a Szatmár Megyei Rendőrség legfrissebb, hétfői közleményében, szerencsére ez alkalommal egyetlen emberéletet sem követeltek az ütközések.

Az első esetre pénteken került sor Nagykárolyban, a Teremi és a Radu Serban utcák találkozásánál. A bejelentés nyomán a helyi közlekedési rendőrök kivonultak a helyszínre, ahol egy több személyi sérüléssel is járó balesettel találták szembe magukat. Az egyenruhások rövid időn belül megállapították, hogy az ütközést az a 46 éves nagykárolyi férfi okozta, aki a Radu Serban utcáról kikanyarodva nem adta meg az elsőbbséget egy szabályosan közlekedő autónak, melyet egy 27 éves teremi fiatalember vezetett. A két jármű összeütközött, ennek nyomán ketten is megsérültek: a vétkes sofőr könnyebben, a másik autó női utasa pedig súlyosabban. A rendőrök még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá a két sofőrt, de egyikük sem fogyasztott alkoholt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult eljárás.
 

A második baleset is pénteken történt, 18 óra 40 perc környékén Sárköz területén. A rendőrségi nyomozás szerint egy 42 éves Suceava megyei férfi nem tartotta meg a kötelező követési távolságot, emiatt belerohant az előtte haladó autóba, melyet egy 47 éves Iasi megyei nő vezetett. Az ütközés erejétől a vétlen sofőr autója átszaladt a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy 30 éves avasújvárosi férfi által vezetett kocsival. Utóbbi az egyetlen, aki megsérült az incidens során. Mindhárom sofőrt megfújatták, azonban alkoholt ebben az esetben sem mutatott ki a készülék. Az előző balesethez hasonlóan itt is gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt nyitottak bűnügyi dossziét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: