2017-08-11 14:37:41• hírek • Szatmár.ro

Szürke Alfa Romeos huligánokat keres a rendőrség

Aki segíthet az olaszországi rendszámú autóval járó botrányokozók kézre kerítésében, jelezze a rendőrségen.

A Szatmár.ro-t Kala Zsolt kereste meg a történettel, melynek feljelentés lett a vége. A rendőrség azóta is keresi a szürke, olasz rendszámú Alfa Romeoval járó huligánokat.

"Kedd első óráiban 0 és 2 óra között a testvérem és két barátja (közülük az egyik lány) kint voltak a városban, egy kávézóban üdítőt ittak. A testvérem autóval volt, ő vezetett. Körülbelül 1 óra magasságában úgy gondolták, hogy elmennek a régi központban található éjjel-nappaliig, majd miután bevásároltak, a szabad ég alatt akarták folytatni a beszélgetést. Megálltak az Electrolux második kapujánál s kiszálltak az autóból. Eközben megállt mellettük egy olaszországi rendszámú szürke színű Alfa Romeo kombi, s kiszállt belőle két srác (az egyik 25 év körüli) és kötekedni kezdtek a leányzóval aki a testvéremmel volt. A testvérem kérte, hogy hagyják őket békén s menjenek a dolgukra. Ezzel a tesóm és barátai autóba ültek, és elindultak máshová. Eközben a fiúk követni kezdték. Először a testvérem nem gondolta, hogy követik, így félrehúzott az Avram Iancu utcában, és engedte, hogy megelőzze az Alfa Romeo. De az megállt és kiszállt a két srác, majd az egyik két ütést mért a testvéremre. A testvérem elindult az autóval hazafelé. A tömbházig követték a fiúk, és mikor megállt, újra kiszálltak az autóból, kinyitották az autó ajtaját és kézzel lábbal ütlegelni kezdték. Betörték a szélvédőt is. Mire a hangzavarra leértem, a fiúk elhúzták a csíkot. Azonnal feljelentést tettünk. Kérem ha bárki bármit tud az elkövetőkről vagy bárki látta az autót, az segítse a rendőrség munkáját" - írta a Szatmár.ro-nak Kala Zsolt.

Mi arra kérjük olvasóinkat, hogy segítsenek az erőszakos botrányokozók kézre kerítésében. Amennyiben tudnak segíteni az azonosításban, ismerős az olaszországi rendszámú kombi Alfa Romeo, jelezzék azt a rendőrségen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: