2011-01-18 13:08:28• hírek • Blikk

Egymásé lett Gigi és Jerzy

Ahogy arról a Blikk beszámolt, Gigi (21) igen különleges születésnapi ajándékot kapott, ugyanis Jerzyvel (22) együtt eltölthettek egy csodálatos éjszakát az egyik belvárosi luxusszállodában.

A szerelmeseket helikopter szállította a helyszínre, Jerzynek és Giginek már ettől leesett az álla. Amikor pedig meglátták a hotel elnöki lakosztályát, nem tudtak betelni a látvánnyal. A gyönyörű környezet, na meg a többi villalakó távolsága elfojtott vágyaikat is felszínre hozta, a szerelmesek már a jakuzziban egymásnak estek.

Jerzy és Gigi még szerelmük hajnalán kötött egy megállapodást, amely szerint a többiek előtt nem falják egymást, a kamerák miatt pedig megpróbálják visszafogni a bennük tomboló hormonokat. Vasárnap este azonban végre semmi sem kényszeríttette őket arra, hogy parancsoljanak testi vágyaiknak, így amint becsukták maguk mögött a hotel szoba ajtaját, egymással foglalkoztak.

Jerzy egy szál vörös rózsával és egy vacsorával kápráztatta el kedvesét, mindezért cserébe pedig Gigi egy erotikusra sikeredett fehérnemű-bemutatót tartott Jerzynek. A villa szépfiújának nem volt más dolga, mint a kanapén hátradőlve végignézni, ahogy Gigi próbálja őt elcsábítani. Mivel a villában nemegyszer látta már hasonló öltözékben, valószínűleg kíváncsibb volt arra, hogy mi is van a ruha alatt... A szobából kiszűrődő hangok alapján pedig úgy tűnik, hogy ezt meg is tapasztalta. Kéjesen nyögdécselt Gigi, amelyekből arra lehet következtetni, hogy Gigi átélte a gyönyört.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A fürdőkádban már egymásnak estek
A fürdőkádban már egymásnak estek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: