2013-06-04 13:47:13• hírek • Szatmár.ro

Ismét lehet előregisztrálni a Jótékonysági maratonra

Ismét lehet előregisztrálni a rossz időjárás miatt június 15-re elhalasztott Caritas Jótékonysági Maratonra.

Az érdeklődök hétköznapokon 8 és 16 óra között jelentkezhetnek a Szervezet székházában (Libertatii tér 20 szám) a titkárságon. A részvételi díjak 2013-ban a következőek: egy személy 8 lej, 3 személynek 18  lej, 5 személynek 30 lej, egy iskolai osztálynak pedig 60 lej. 10 éves kor alatt a részvétel ingyenes.

Az esemény programja az előzőekben tervezettek szerint zajlik majd. A maraton napján a regisztráció, reggel 07.45-kor kezdődik a Caritas székháza előtt a város régi központjában, a startpisztoly 08.45-kor dördül majd el. Az útvonal: indulás a Caritas székháza elől, a körforgalom megkerülése után az újközponton keresztül a menet megközelíti a Szamos töltést és a strand irányába, Udvari felé haladva éri el a célt Kakszentmártonban a Szamos parton egy ligetben.

A kakszentmártoni befutónál minden résztvevőt hideg sör, üdítő, zsíroskenyér hagymával és persze színes programok várnak. Lesznek ügyességi játékok, célba dobás, foci, pinata. A helyszínen minden résztvevő vásárolhat tombola jegyeket, amelyekkel értékes nyereményekhez juthatnak a szerencsések. A főnyeremény 2 bicikli. Egy tombolajegy ára 5 lej.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet idén a Maraton bevételét az általa ellátott gyerekek támogatására fordítja. Az esemény szponzora az Autonet és a Cultur Art Egyesület.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: