2019-10-02 09:55:05• hírek • Bajnai Botond

Egykori kollégákkal ünnepelték az idősek világnapját az APM munkatársai

Október 1-jén az idősek világnapja alkalmából a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség immár 11 éve, egykori, mára már nyugalmazott munkatársai körében ünnepli meg ezt a jeles alkalmat.

Ezt a különleges napot mindkét tábor nagyon várja, úgy az APM jelenlegi, mint volt dolgozói, hiszen a viszontlátás öröme mindig nagy élmény mindnyájuk számára.

 

Ilyenkor a tagok eltöltenek egymás társaságában néhány kellemes órát, sőt, minden évben egy-egy kirándulást is szerveznek Szatmár megye valamelyik pontjára. Az elmúlt évek során eljutottak számos turisztikai-, kulturális-, vagy gazdasági szempontból jelentős helyszínre. A teljesség igénye nélkül jártak már a szatmárnémeti Zöld Házban, a nagytarnai öko-táborban, a Károlyi-kastélyban, az Erdődi biogáz üzemben, illetve az Erdődi Várnál, a szatmárnémeti Iparosotthonban, az atyai Kentaur Szabadidőközpontban, a szamosdobi szemétlerakónál, az udvari csokoládégyárban, a kányaházi tónál, Aranyosmeggyesen az Alu Menziken üzemben, a dák kemencéknél, a Lónyai kastély romjainál, illetve a Zetea pálinkaüzemben is.

 

Idén a Natura2000-es természetvédelmi terület Nagykároly környéki részein kirándultak, meglátogatták a csomaközi mezőgazdasági társulást, Löchli Mihály vendégeként.

 

Ezt követően Mezőfényen tettek látogatást, ahol a Vadászok Házában jártak, ahol bemutatták a Rollerlife pályázat részleteit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: