2010-08-12 10:36:12• hírek • Szatmar.ro

Egykori hajléktalan-válogatott a ManU-ban

Az ismeretlen játékosért egy zsák pénzt fizetett az angol klub.

Az angol Manchester United labdarúgó csapata 8,8 millió euróért leigazolta a portugál Tiago Manuel Dias Correiát, „ismertebb nevén" Bebét a Vitoria Guimaraes csapatától. Ez a hír szerda este látott napvilágot és így ilyen formában nem is okoz komolyabb meglepetést, hisz átigazolási időszak van, Sir Alex Ferguson pedig az utóbbi időben szívesen igazol futballistákat Portugáliából. Csakhogy még a portugál élvonalat remekül ismerőkben is felmerül a kérdés, ki az a Bebe?

A fiatal csatár 1990 július 12.-én látta meg a napvilágot Lisszabonban, ám még életében nem lépett pályára a portugál élvonalban. Sőt, még a Guimaraesben sem, ahová a nyáron érkezett. Teljesen ingyen!

A hihetetlen történetnek ugyanakkor még közel sincs vége, Bebe ugyanis már szerepelt hazája nemzeti színeiben. Méghozzá a hajléktalan-válogatottban! A fiatal játékos ugyanis árvaházban nőtt fel, a tavaly pedig a szebb napokat is megélt Estrela Amadora együttesében szerepelt a portugál harmadik osztályban. Onnan került idén nyáron a Guimaraeshez, amely együttes az üzlettel megfogta az Isten lábát, az kétségtelen.

Bebét Carlos Quieroz, jelenlegi portugál szövetségi kapitány, Alex Ferguson korábbi segítője ajánlotta a skót szakember figyelmébe, aki nem garasoskodott. Állítólag azért nem, mert a Real Madrid figyelmét is felkeltette a futballszakma számára teljesen ismeretlen játékos.

A következőkben az is eldől majd, hogy Bebe csiszolatlan gyémánt, vagy az évtized legnagyobb baklövése...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: