2014-09-21 12:33:17• hírek • Szatmár.ro

Egyik koncert a másik után az Utcazene Fesztiválon

Vasárnap az esős időjárás miatt fedél alá költözik az első szatmári Utcazene Fesztivál.

Nem bánták meg azok, akik kilátogattak szombat délután, este Szatmárnémeti régi főterére: a nagyparkban és környékén ugyanis minőségi zene szólt az Utcazene Fesztiválon, a kellemes hangulat pedig pillanatok alatt magával ragadta a hallgatóságot. Összesen öt színpadról szólt a zene, a fesztiválon résztvevő, illetve a versenybe beiratkozó fellépők és bandák pedig repertoárjuk legjavából játszottak.

Zenéltek hazai és külföldi csapatok, érkeztek fellépők Kolozsvárról, sőt még Bukarestből és Budapestről is, de szép számban képviselték Szatmárnémetit a régóta együtt zenélő vagy éppen erre az alkalomra összeállt formációk.

Ugyan a szombati nap végefelé már lógott az eső lába, mundenki megúszta szárazon a fellépést - vasárnap azonban az esős időjárás igen-igen felborította a programot. A szervezők így kénytelenek voltak a B-tervhez nyúlni, a színpadokat pedig beköltöztették az Auchanba, ahol minden vasárnapra tervezett koncertet meg fognak tartani a délután folyamán - a díjátadóra pedig 20 órakor kerül majd sor.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: