2013-07-10 15:06:16• hírek • Szatmár.ro

Egyházmegyei Ifjúsági Tábor

Tizennégy és harminc év közötti fiatalok jelentkezését várják a táborba.

A Szatmári Római Katolikus Egyházmegye ifjúsági irodája egyházmegyei szintű ifjúsági tábort szervez augusztus 19. és 24-e között. A kikapcsolódásra, egyéni fejlődésre és töltekezésre is lehetőséget nyújtó tábor Erdődhegyre viszi a tizennégy és harminc év közötti fiatalokat, ahol kellemes környezetben a szatmárhegyi és erdődi dombokkal körülzárva tölthetnek együtt egy hetet.

"Menjetek és tegyetek tanítványommá minden népet" (Mt 28,19) mottóval, a Misszió Éve hangulatában a hit felmutatásának, átadásának lehetőségein gondolkodnak el, együtt elmélkednek, imádkoznak majd, de a programban szerepelnek műhelymunkák, sporttevékenységek, csoportos foglalkozások, kirándulás és sok felszabadult pillanatra lehetőséget adó játék is. A tábor kitűnő alkalom az új emberekkel való megismerkedésre, a közösségben működés módszereinek elsajátítására.

A részvétel díja 120 lej személyenként. Jelentkezni július 26-ig, a Püspökség Ifjúsági Irodájában, a Str. 1 Decembrie 1918 utca 2-es szám alatt, kitöltött jelentkezési lappal, és 50 lej előleg befizetésével lehet. További információk személyesen, illetve a 0261714955-ös telefonszámon kérhetők. Szeretettel várnak mindenkit!

Egyházmegyei Ifjúsági Tábort tartanak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: