2012-08-28 19:53:17• hírek • Szatmár.ro

Egygólos győzelemmel továbbjutott az Olimpia

A második ligás Nagybányai FCU Maramures-t legyőzték a fiúk, a következő ellenfél akár A ligás csapat is lehet.

A Román Kupa negyedik fordulójában a harmadik vonalban szereplő Olimpia egy gólos győzelmet aratott hazai pályán a második vonalban játszó Nagybányai FCU Maramures ellen. Az ezernél több néző jelezte, hogy egykor komoly derbi lett volna egy Szatmárnémeti-Nagybánya meccs, most azonban nyoma sem volt a derbi-hangulatnak. A nagybányaiak a vártnál gyengébben játszottak, az, hogy a román fociban egy osztállyal magasabban vannak, nem is volt észrevehető.

Az első percekben látszott, hogy a szatmáriak nyerni akarnak, az első tíz percben már ígéretes, gól közeli helyzeteket alakítottak ki. Molnar előbb a kapusba lőtte a labdát, majd a 18. percben megszerezte a győztes gólt, amire a vendégek nem tudtak válaszolni. A második félidőben ugyan erőre kaptak a máramarosiak, de gólt nem sikerült szerezniük, sőt, egy ellentámadásból Villand majdnem gólt szerzett, amivel végleg eldönthette volna a meccset. Ezzel a győzelemmel az Olimpia tehát továbbjutott, a következő körben pedig akár első ligás ellenféllel is összekerülhet.

Román Kupa, negyedik forduló: Szatmárnémeti Olimpia - Nagybányai FCU Maramures 1-0 (Molnar 18.).
Az Olimpia összeállítása: Suta - Micas, Iuhas, Pop Mihai, Homorozan, Gavrilescu, Mos, Villand, Marinas (Ghiriti 75.), Molnar (Botos 84.), Feier (Danila 61.).

Egy góllal nyertek a sárga-kékek

Egy góllal nyertek a sárga-kékek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: