2010-01-29 16:48:24• hírek • Balog Anita

Egygólos VSK győzelem

Izgalmas hajrában egy góllal nyert a VSK a Brassói Rom Cri ellen.

A péntek délelőtti meccsel kapcsolatban mindenki azt hitte, hogy egy sima VSK győzelemnek lehetünk a tanúi. Ennek ellenére hihetetlenül izgalmas lett a meccs, ez egyrészt az igencsak gyenge formában levő szatmári csapatnak illetve a Hunyad megyei bíró-párosnak volt köszönhető. A fiúktól a szurkolók percről percre javuló teljesítményt vártak, de csak Teremi kapus teljesítményének volt köszönhető, hogy az első negyedóra végére csak 6-5 arányban vezetett az ellenfél.

A nézőtérről periodikusan felhangzó Ébresztő! bekiabálások aztán meghozták hatásukat, a félidő kétgólos VSK előnnyel zárult (12-10). A szünet után összekapták magukat a fiúk, 10-15 percen keresztül úgy játszottak, ahogy a szurkolók elvárták tőlük. El is húztak hat góllal (18-12), de aztán jött a hullámvölgy: a brassóiak felzárkóztak, tíz perccel a vége előtt pedig 19-19 volt az eredmény. Öt perccel a vége előtt már a Rom Cri vezetett 22-21-re, és több elbukott próbálkozás után tudott csak Oláh egyenlíteni. Másfél perccel a vége előtt aztán Surducan előnyhöz is juttatta a csapatot, amit sikerült a meccs végéig megtartani.

Nemzeti Liga, 14. forduló: Szatmárnémeti VSK-Brassói Rom Cri 23-22 (12-10): A szatmári gólszerzõk: Surducan 5 (1x7), Szavics 3, Vizsbovszkij 3, Oláh 3, Birtalan 3 (2x7), Savlovschi 2, Nagy 2, Varga 1. Játszott még: Teremi, Cioroiu (kapusok), Burszacs, Mates, Ciornohuz. 

A további program, szombat: Székelyudvarhelyi HC-Konstancai HCM (Digisport, 12.00), Suceavai Bucovina-Tg. Jiu-i Pandurii, Kolozsvári U Transilvania-Nagybányai HC Minaur. Vasárnap: Bákói Stiinta-Resicabányai UCM. A Dinamo-Steaua mérkõzést péntek este játszották. A Temesvári Poli áll.


Egy góllal nyert a VSK a Brassó ellen


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: