2013-05-24 21:36:42• hírek • Szatmár.ro

Egyetlen pont kell a B-ligához

Egy döntetlen és az azzal járó egy pont is elég az Olimpiának, hogy a tabella első helyén végezzen.

Szombaton 18 órától hazai pályán játszik az Olimpia, s minden esély megvan arra, hogy az utolsó meccsét játssza a harmadik ligában. Egy pont megszerzésére van ugyanis szükség a Borossebes ellen ahhoz, hogy a jelenleg holtversenyben álló Olimpia és Vajdahunyad közül előbbi nyerje meg a bajnokságot. Ezzel együtt pedig egy ligával feljebb lépjen.

- A csapat egész héten maximális komolysággal készült, és bár egy pont is elég a feljutáshoz, az utolsó meccsünkön is egyértelműen a győzelem a cél, hogy ezzel is örömet szerezzünk a szurkolóknak, és együtt tudjunk ünnepelni majd a mérkőzés után. A tavaszi idény kezdetén 10 pont volt a hátrányunk a Vajdahunyaddal szemben, akkor a százszázalékos tavaszi mérleg volt a célkitűzés, mert csak ezzel lehetett esélyünk az első helyre. Eddig minden meccsünket meg is nyertük, és nagyon szeretném ha a hibátlan mérleg megmaradna, ami egy kisebb csodával is felérne - mondta az Olimpia vezetőedzője, Csík Tibor.

A csapat egyébként péntek délben a városközpontban naptárakat osztogatva invitálták meg a szatmáriakat a szombati mérkőzésre, ahol remélhetőleg bajnokavatásnak lehetünk majd szemtanúi.

III. Liga, 5. csoport, 25. forduló, péntek:
Petrozsényi Jiul - Gyulafehérvári Europa 0-3 (a Petrozsény visszalépett a bajnokságból), Zilahi FC - Fugyivásárhelyi CS 2-3, Kolozsvári Sanatatea - Vajdahunyadi FC 1-4, Dési Unirea -Máramarosszigeti Plimob 7-1, Aranyosgyéresi Seso - Pankotai Şoimii 3-1.
Szombat: Szatmárnémeti Olimpia - Borossebesi Naţional.
A Torda áll.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: