2018-04-18 10:28:17• hírek • Bede Emőke

Egyetlen nap alatt négy bűnözőt is fogtak

A szatmári börtönt eddig sem fenyegette az elnéptelenedés, és valószínűleg egyhamar nem is fogja, ugyanis a törvénysértők folyamatosan gondoskodnak róla, hogy legyen utánpótlás.

Kedden például négy új rabbal is bővült a létszám. Persze egyikük sem nem önként jelentkezett, hogy megkezdje büntetése letöltését, a férfiakat a rendőrség emberei kerítették kézre. Az első fickót a zilahi bíróság ítélte el, ugyanis úgy autózott, hogy jogosítvánnyal sem rendelkezett. Neki két évet kell rácsok mögött töltenie, talán még a KRESZ-vizsgára is felkészül ez idő alatt.
 

Egy 23 éves fiatal három évre és három hónapra váltott ágyat a börtönben, ennyit kell ugyanis a börtönben töltenie az általa elkövetett minősített rablás miatt. De annak a 47 éves férfinak is lesz ideje átgondolni tettét , akit 1093 napra ítéltek csalásban való bűnrészesség miatt.
 

A nap utolsó fogása egy 30 éves férfi volt, akit a szatmári bíróság 3 év letöltendőre ítélt megvesztegetés miatt. A rendőrök mind a négy férfit a helyi börtönbe kísérték, ahol megkezdték rabosításukat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: