2019-03-01 12:46:31• hírek • Bede Emőke

Egyetlen nap alatt 13 jogsit függesztettek fel a közlekedési rendőrök

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Február utolsó napján sem kegyelmeztek a szabálytalankodó autósoknak a közlekedési rendőrök: több mint 130 pénzbírságot szabtak ki, melyeknek összértéke eléri a 33 500 lejt, de egy tucatnál is több sofőr nem úszta meg ennyivel.

Kiegészítő intézkedésként ugyanis felfüggesztettek 13 vezetői engedély, mivel a sofőrök a megengedett sebességnél legalább 50 km/h-val gyorsabban hajtottak, vagy elmulasztották megadni az elsőbbséget a gyalogosoknak, esetleg szabálytalan előzést hajtottak végre -közölte pénteken a rendőrség.


Emellett a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben arról is beszámolt a rendőrség sajtóosztálya, hogy csütörtökön 17 óra 30 perckor ellenőrzés céljából félreállítottak egy apai férfit, akiről nem csak az derült ki, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, hanem az is, hogy a 38 éves férfi bizony jócskán ittas volt, amikor autóba ült. Az általa kilélegzett levegőben a szonda nem kevesebb mint 0,76 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki, így a rutineljárásnak megfelelően kórházba kísérték, hogy véralkoholszintjét is megállapíthassák.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: