2019-11-13 11:30:36• hírek • Közlemény

Egyetlen kiadó hely van még a 20. Partiumi Focikupára. Jelentkezz csapatoddal!

Hamar elkeltek a kiadó helyek a 20. Partiumi Focikupára, a 12 csapatos bajnokságra már 11 csapat jelezte részvételi szándékát: egyetlen csapat számára van még hely a listán.

 

A húsz évvel ezelőtt megálmodott Partiumi Focikupa célja, hogy baráti társaságok néhány kellemes órát töltsenek el egymással és kedvenc sportjukkal, amit a versenyhelyzet kicsit izgalmassá tehet.
 

Az adrenalin azóta is a része a Partiumi Focikupának, mint ahogy a szervezők, – a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK), az RMDSZ és a Communitas Alapítvány támogatásával – továbbra is azt szeretnék, hogy a tornán nem a feltétlen győzni akarás, a megalkuvást nem tűrő küzdelem, hanem sokkal inkább az egészséges versenyszellem, a jó kedv és a szórakozás domináljon. Ne „profi”, igazolt játékosok villogtassák tudásukat, hanem amatőr kedvtelők élvezzék a közösségi élményt és a mozgás örömét.
 

A Both Katalin Sportteremben november 30. – december 1-jén megrendelésre kerülő labdarúgó tornára már csak egy csapat számára van hely, viszont amennyiben több csapat jelentkezne még, azok pótlistára kerülnek, így ha valamelyik korábban regisztrált együttes visszalépne, a pótlistán szerepklők közül a következő kerül a főtáblára.
 

Nevezni november 25-ig lehet, kizárólag online, IDE kattintva.
 

A csapatok maximum 10, minimum 6 fősek lehetnek. Nevezési díj: 200 RON.
 

További információkért Muresán Istvánnál a kupa főszervezőjénél lehet érdeklődni a 0748-931-993-as telefonszámon.
 

A rendezvényt támogatta a Communitas Alapítvány és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: