2017-10-31 12:44:19• hírek • Bede Emőke

Egyetlen érvényes jelentkezés érkezett be a Szatmár Megyei Kórház vezetői helyére

Annak ellenére, hogy a sajtóban több név is felröppent, a határidő lejártáig csupán egyetlen személy jelezte pályázási szándékát.

A két fázisban zajló folyamat első állomása véget ért, ugyanis hétfőn 16 órától már nem lehet jelentkezni a Szatmár Megyei Kórház vezetői tisztségére. Mint Nagy Szabolcs megyemenedzsertől megtudtuk, a határidő lejártáig csupán egyetlen dosszié érkezett be.

A keddi nap folyamán összeült egy versenybizottság, amely átnézte és véleményezte a benyújtott jelentkezést. Mivel Adrian Marc beadványa minden szempontból megfelelt az elvárásoknak, ezért továbbléphet a következő fázisba. November 6-án nyilvánosságra hozzák a beérkezett menedzsmenttervet, majd 13-án Adrian Marc a bizottság előtt is bemutatja azt.

Adrian Ioan Marc számára nem lesz újdonság a tisztség, mivel 2010 és 2014 között már volt szerencséje a kórházat irányítani. Idén júniusban pedig újra vezetői szerepbe került, mivel őt nevezték ki a kórház ideiglenes menedzserévé. Hogy ezután milyen minőségben vesz részt a kórház életében, november 13-án kiderül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: