2014-05-23 15:16:31• hírek • Szatmár.ro

Elballagtak a BBTE Neveléstudományi karának végzősei

Kellemetlen közjáték zavarta meg a végzősök búcsúztatását - az új főtéren fejeződött be az ünnepség.

A BBTE Szatmárnémetibe kihelyezett tagozatának végzősei búcsúztak a főiskolától, iskolatársaiktól és tanáraiktól a csütörtökön megtartott ünnepségen. Idén 20 harmadéves diák készül államvizsgázni, tőlük búcsúztak a többi évfolyamon tanulók és persze jelen voltak az ünnepségen a családtagok, barátok, ismerősök is.

Az első évesek vidám műsorral búcsúztak a végzősöktől, a ballagási ünnepségen pedig felléptek az Aurel Popp Zene és Képzőművészeti Líceum diákjai is - azért ők, mert ebben az oktatási intézményben tartottak gyakorlati órákat a most végzett diákok.

Végh Balázs Béla, a BBTE kihelyezett tagozatának oktatási igazgatója beszédében figyelmeztette a leendő pedagógusokat: a hivatás, amit elvállaltak, életre szóló tanulással jár. Az oktatói munka mellett napjainkban a pedagógusok nevelői munkát is kell folytassanak, és néha a szülőket is helyettesíteniük kell.

Az ünnepség a harmadévesek műsorával zárult volna, ám a Közigazgatási Palota adminisztrátora felszólította az ünneplőket, hogy hagyják el a termet, mert ott egy politikai rendezvény lesz. Emiatt a ballagók kénytelenek voltak az új városközpont szökőkútjának szomszédságában megtartani műsorukat és itt vették át okleveleiket is.

"Itt lenne az ideje, hogy a politikusok rájöjjenek, nem körülöttük forog a világ és hogy nem célravezető az az agresszív magatartás, amit a kampányban bizonyos pártoktól tapasztaltunk" - nyilatkozta a Szatmár.ro-nak Végh Balázs Béla.

Ballagtak a BBTE Szatmárnémetibe kihelyezett karának neveléstudományi szakának végzősei

Ballagtak a BBTE Szatmárnémetibe kihelyezett karának neveléstudományi szakának végzősei

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: