2007-11-26 16:18:25• hírek • Szatmar.ro

Összehozta az egyetemistákat

 Sikeresnek bizonyult a Nagykárolyi Színházban megrendezett Színművészeti Fesztivál.

A Nagykárolyi Színházban megrendezett Színművészeti Fesztivált nagy érdeklődés kísérte. Paul Szarvadi főszervező elmondta, egy ilyen eseményre már mindenképpen szüksége volt az egyetemistáknak.

- A fesztivál teljes mértékben elérte a hozzá fűzött reményeket, az volt a célunk, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a különböző helyekről érkezett színinövendékek. Nem csak ezt sikerült elérni, ugyanis mint kiderült még ugyanazon az egyetemen tanulók különböző évfolyamainak diákjai sem ismerték egymást. Nem csupán összehozta a diákokat, hanem egyfajta tapasztalatszerzés is volt számukra. Mi is levontunk néhány következtetést, és most már vannak újabb elképzeléseink, változtatunk néhány dolgon a jövő évi fesztivállal kapcsolatban. Például külön szekciókra osztjuk az évfolyamokat és mindenkit külön díjazunk, hiszen elég nagy különbég figyelhető meg a teljesítményük szempontjából természetes, hogy egy végzős jobban ismeri a színjátszás fortélyait, mint egy kezdő egyetemista. - mondta Paul Szarvadi főszervező.

Az eredeti elképzelés szerint a legjobb női és a legjobb férfi szereplőket akarták pénzösszeggel díjazni, viszont a végleges eredmény mégis másképp alakult, három fiú és egy lány térhetett haza ajándékkal.

A legjobb női szereplőnek Pál Anikó Marosvásárhelyei Egyetem végzős diákja bizonyult. A legjobb férfi szereplők: Mihály Mos Marosvásárhelyi Egyetem harmadéves diákja, Bogdan Radulescu Kolozsvári Egyetem végzős hallgatója és Pál Gecse Ákos Marosvásárhelyi Egyetem szintén végzős diákja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: