2020-06-14 14:43:24• hírek • Szatmár.ro

Egyelőre nem hozott eredményt a nyom nélkül eltűnt férfi keresése

Amint arról szombaton beszámoltunk, ritkán látott mozgósítás indult Szatmár megyében annak az idős férfinak a felkutatására, aki június 4-én tűnt el nyomtalanul nagytarnai otthonából.

A 84 éves Szemer Ștefan eltűnését családtagjai egy nappal később, június 5-én jelentették, ám a keresés első körben eredménytelen maradt. Ennek okán a belügyminisztériumi szervek úgy döntöttek vegyes, rendőrökből, csendőrökből, határrendészekből, hegyimentőkből és vadászokból álló csapatokat indítanak az eltűnt férfi nyomainak felkutatására. Sőt, hogy a hatékonyságot még inkább növelni tudják, a Máramaros Megyei Rendőrség drónjait is bevetik a keresésben, illetve egy különleges rendőrkutya is segíti a nyomozást, melyet Kolozsváron képezte ki a hasonló esetek megoldására. Szombaton pedig több tucat egyenruhás gyűlt össze a településen, hogy Nicolae Dima tűzoltósági ezredes irányítása alatt felkutassák az idős férfit.


Az akció azonban eredménytelenül zárult, az egész napos kutatás ellenére sem sikerült az eltűnt személy nyomára bukkanni. Mint megtudtuk, a csapatok nem adják fel, a napokban folytatni fogják a kutatómunkát.








A személyleírás alapján az eltűnt 165 cm magas, mintegy 65 kilogramm, szemei kék színűek, haja őszül és egyre kopaszodik. Eltűnésekor fekete nadrágot, fekete a pulóvert, fekete pamutsapkát, valamint zöld gumicsizmát viseltA hatóságok bíznak a sikerben, ugyanakkor kérnek mindenkit, aki bármit is tud az eltűnt férfi hollétéről, az jelezze a 112-es segélyhívón.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: