2008-12-09 15:46:48• hírek • Szatmár.ro

Egyelőre marad a dugó

Kedden ismét üléseztek a szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal  keretében működő közlekedési bizottság tagjai. A hidak forgalmának gördülékenyebbé tételére nem született megoldás, azonban két ideiglenes körforgalom elhelyezéséről döntöttek.

A megbeszélés fő témája a szatmárnémeti hídak forgalmának oly módon való irányítása, hogy az autósok minél gyorsabban és egyszerűbben közlekedhessenek ezeken a környéken. Adrian Albu alpolgármester a Szatmár.ro-nak elmondta, az ülésen rengeteg javaslat elhangzott erre vonatkozóan, azonban egyelőre nem sikerült közös nevezőre jutniuk a jelenlévő feleknek.

Szintén ezen az ülésen kellett volna megoldás szülessen a Iuliu Maniu és Stefan cel Mare utcák kereszteződés forgalmának javítására. „Arra a következtetésre jutottunk, hogy egy szakértő céget kérünk fel ezeknek a problémáknak az orvoslására, akik a napokban el is kezdik majd vizsgálni az ügyet. A Brandusa és a Károlyi út kereszteződésénél felszerelt jelzőlámpák beállításán is dolgozni fognak"- magyarázta Albu.

A keddi ülés mégsem volt haszontalan, ugyanis két újabb ideiglenes körforgalom elhelyzéséről született döntés. Hamarosan, tehát, körforgalom irányítja majd a forglamat a C. A. Rosetti és a Closca sugárút kereszteződésénél, valamint a Prohovei és Inaului utcák kerszteződésénél.

A következő egy hétben sor kerül majd a parkolójegyautómaták felszerelésére is. Összesen 12 készüléket fognak hamarosan működésbe helyezni - tette hozzá az alpolgármester.

A hidakon főleg 14-17 óra körül nehéz autóval átkelni

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: