2009-02-12 18:52:00• hírek • Parajdi Andrea

Egyedi kreációk művészi fokon

Ezúttal Katona Gábor munkáját tárta a nagyközönség elé a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesülete. A művész lenyűgöző alkotásai egy hónapig lesznek kiállítva a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző Központban.

Katona Gábor nemrégiben került be a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesületének neves tagjai közé. Egyedi alkotásai különleges tehetségét igazolják, hiszen műveiben ötvöződik a festő és a szobrász. A művész előszeretettel alkalmazza a meleg és hideg színek komponensét, amelyek között kiválóan teremti meg az egyensúlyt.

A csütörtök délután 17 órától megtartott kiállításmegnyitón többen is méltatták a művész pályafutását, s kreatív munkáit. Gergely Csaba, a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesületének alelnöke beszédében elmondta, őt is magával ragadta a művész világa, hiszen egyszerű megoldásokkal egyedi és lenyűgöző alkotásokat hoz létre.

Katona Gábor művész, köszönőbeszédében arra hívta fel a fiatalok figyelmet, hogy aki érzi magában az elkötelezettséget és a tehetség ízét, lásson hozzá és alkosson, hiszen az ő munkái is mind-mind olcsó megoldásokkal jöttek létre.

Kiállítás nyílt Katona Gábor lenyűgöző alkotásaiból.

Katona Gábor nemrégiben került be a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesületének neves tagjai közé.

A művész előszeretettel alkalmazza a meleg és hideg színek komponensét.

Katona Gábor művész arra hívta fel a fiatalok figyelmet, hogy aki érzi magában az elkötelezettséget és a tehetség ízét lásson hozzá és alkosson

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: