2017. június. 22., csütörtök
Névnap:
2008-02-02 09:30:20• hírek • Szatmár.ro

Ki a legnagyobb bálvány?

nbradpitt1Egy kutatás szerint a legtöbb férfi Brad Pittre szeretne hasonlítani.
Brad Pitt az a férfi, akit a legtöbb srác bálványoz. Egy, világszerte mintegy 20 ezer plasztikai sebész körében elvégzett kutatás szerint a magukat sebészeti beavatkozásnak alávető férfiak nagy része Bradre szeretne hasonlítani.

Ha mindezt részleteiben is látni akarjuk, a leginkább vágyott „részek” a Trója sztárjának szeme, orra, ajka, álla és feneke.

A hölgyek körében Brad barátnője, Angelina Jolie ajkai számítanak etalonnak. A gyengébbik nem népszerűségi listáján olyanok állnak az élbolyban, mint Pamela Anderson keblei, Jennifer Lopez popsija és Sophia Loren szemei.

Amint arról a danubius.hu is nemrég beszámolt, a tavaly decemberben 44. szülinapját ünneplő Pitt aggódik az öregedés miatt. „A külseje miatti aggodalom a közelmúltban jelentékenyen romlott. Elég érzékenyen érinti, hogy nem néz ki annyira fiatalosan, amennyire szeretne” – nyilatkozta egy forrás.

„Amikor Brad Hollywoodba került, természetes jóképűsége hatalmas előnyt jelentett számára, ám ahogy öregszik, úgy tudja egyre nehezebben fenntartani azt a szintet.”
 
danubius.hu 
Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: