2019-10-15 15:06:16• hírek • Bede Emőke

Egy teljes települést tartott rettegésben a bükkszoldobágyi tolvajbanda

Kedden délelőtt húsznál is több bükkszoldobágyi lakos jelent meg a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség székhelyén, hogy segítséget kérjenek a hatóságtól. Elmondásuk szerint ugyanis több helybeli fiatalember rendszeresen portyázik a helyi gazdaságokban, ellopva bármit, amiből anyagi hasznot remélnek.

A mielőbbi segítségért folyamodó lakókat Sorin Daniel Stan rendőrkapitány fogadta, s biztosította őket arról, hogy a bükkszoldobágyi helyzet már egy ideje a hatóság figyelmének középpontjában áll. Mi több, a hétfői nap során sikerült is kézre keríteni három fiatalembert, akik a gyanú szerint több, a településen a hónap elején elkövetett lopásért is felelősek.


A rendőrségi beszámolóból azonban az is egyértelműen kiderült, hogy nem ez volt az elkövetők első húzása. A közlemény szerint a 17, 21 és 26 éves fiatalemberek még április során egy avasújfalui ingatlant is kifosztottak. A hatóság közölte, a tetteseket 24 órára őrizetbe vették és az ügyben minősített lopás miatt indítottak bűnügyi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: