2020-01-16 09:21:11• hírek • Bede Emőke

Egy személyautó és két garázs is lángra kapott szerda este

Bevetésekben nem volt hiány Szatmárnémetiben január 15-én este: a Dariu Pop utcában két garázs, a Károlyi úton pedig egy személyautó kapott lángra.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség tájékoztatása szerint a nem sokkal fél hét előtt lángba borult garázsokban gépjárműveket nem, csak építkezési anyagokat és különféle hulladékokat tároltak. Az incidens helyszínére két habbal és vízzel oltó autó, 10 lánglovag és egy intenzív terápiás SMURD-rohammentő sietett ki. Azt, hogy pontosan mi okozta a tüzet, egyelőre nem közölték, viszont öröm az ürömben, hogy személyi sérülés nem történt.


Alig néhány perccel később a Károlyi útra, a Lebada előtti parkolóba kellett kivonulniuk a tűzoltóknak, ahol egy személyautó motorterében csaptak fel a lángok. A gyors közbelépésnek köszönhetően csupán a motorháztető alatt keletkeztek károk: megégtek a kábelek és a különféle műanyag elemek, de szerencsére a kocsi belterét érintetlenül hagyta a tűz. A katasztrófavédelem szerint az incidenst egy elektromos rövidzárlat okozta.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: