2017-09-11 19:44:36• hírek • Kocsis Zoltán

Egy személy állapota súlyos, tucatnyit Szatmárnémetiben látnak el - FÉNYKÉPEKKEL

fotók: ISU
fotók: ISU

Szerb busz ütközött szatmári kisteherautóval Mezőpetri és Piskolt közelében. A balesetben tizenhárman sérültek meg: egy személy állapota súlyos, őt Nagyváradra szállították a SMURD helikopterével.

A baleset 19.00 óra körül történt. Az ütközés körülményei egyelőre nem ismertek, a szatmár.ro információi szerint a 3,5 tonnás szatmári kisteherautó le akart térni a Kisdengeleg felé vezető útra, ekkor történt a baleset.

A szerb rendszámú buszban 39-en utaztak – 37 utas és két sofőr –, a kisteherautóban pedig ketten. A baleset helyszínére érkezett Altfatter Tamás alprefektus, aki elrendelte: a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán a nappali és az éjszakai személyzet egyaránt készenléti helyzetben legyen.

Altfatter a szatmár.ro-nak elmondta, a buszban utazók közül 13-an sérültek meg. Egy személy sérülése súlyos, őt a SMURD helikoptere Nagyváradra szállította. A másik 12 személy állapota szerencsére kevésbé súlyos, őket Szatmárnémetibe vitték. A kisteherautóban tartózkodók karcolás nélkül megúszták a balesetet, mondta Altfatter.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: